Első naturista est

Kedves Vendégeink! 
Sok szeretettel várunk Mindenkit január 19-én az első naturista szauna estünkre, melynek házi gazdái: Bandi Adri és Sirián Laci!
Az est 19:30-tól 23:00 óráig tart.
Programok:
Nagy szauna – Bandi Adri
A szaunaprogramok kezdési időpontjai: 20, 21, 22 óra

Kis szauna – Sirián Laci
A szaunaprogramok kezdési időpontjai: 20:15, 21:15, 22:15

Az est folyamán folyamatos bőrtápláló programokkal készülünk.

A naturista est belépő ára, amely tartalmazza a medencék és szaunavilág használatát valamint 3 vezetett szaunaprogramot: 8.500 Ft
A szaunás belépő ára, amely tartalmazza a medencék és a szaunavilág használatát: 5.900 Ft
Fürdőbelépő ára, amely tartalmazza a medencék használatát: 4.900 Ft

A szaunaprogramok limitált férőhelyesek, ezért lehetőséget biztosítunk az előzetes regisztrációhoz. Regisztrálni a szaunafoglalas@rqbabolna.hu e-mail címen tudtok a rendezvény előtti nap 12:00-ig. A foglalás előre utalás után válik élessé. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük.
Az est során látogassatok el a helyi Legelő Étterembe, ahol izgalmas ízekkel, forró rétessel, jéghideg, gyümölcsös szörpökkel készülünk!

Az Önök biztonsága és felhőtlen szórakozása érdekében, kérjük figyelmesen olvassák el a Bábolna Strand- és Termálfürdőre vonatkozó házirendjének kiegészítését naturista programok tekintetében!

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1. A Fürdő bármely szolgáltatásának megvásárlásával a Vendég a Házirendet és annak kiegészítésében foglaltakat tudomásul veszi, elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

2. A Fürdő felelős vezetőjének és a Fürdő dolgozóinak alapvető kötelessége, hogy biztosítsák a Vendégek kulturált és magas minőségű kiszolgálását, pihenését.

3. A Fürdő szolgáltatásait csak érvényes jegy ellenében – mindenki saját felelősségére – veheti igénybe a Fürdő nyitvatartási idejében.

4. Naturista programokon 20. életévét betöltött személy vehet részt, ezt a jegy vásárlásakor érvényes okmánnyal igazolni kell. Ha nem igazolható az életkor úgy a belépést nem engedélyezzük.

5. A szaunavilág és a kültéri medencék területeire bármilyen nemű kép- és hanganyag készítésére alkalmas eszközt szigorúan TILOS bevinni, kivinni. Azokat az öltözőszekrényben vagy a díjmentesen használható értékmegőrzőkben kell tartani.

6. Fényképezni a létesítmény teljes területén szigorúan TILOS! Ennek megszegése az elkészült képek azonnali törlésével és a létesítmény azonnali elhagyásával és kitiltással jár!

7. Mobileszközön történő telefonhívást/fogadást a recepció előterében, az öltözőkben és az Étteremben lehet végrehajtani!

8. A naturista programokon ittas, vagy tudatmódosult állapotban nem engedjük a részvételt.

II. NATURISTA PROGRAMOK

9. A Szaunavilágban – a szaunákban és pihenőtereiben – naturista programok idején a fürdőruha használata nem engedélyezett! Lepedő vagy törölköző használatával a Vendég köteles ügyelni arra, hogy a testfelülete közvetlenül ne érintkezzen a szaunapaddal, pihenésre szolgáló bútorzattal. A Fürdő további pihenőtereiben és a közlekedésre használt folyosókon fürdőköpeny, fürdőruha, szaunalepedő, törölköző, szaunaruha használata kötelező!

10. A naturista programok Vendégeinek sajátos illemszabályait, szokásait is figyelembe véve, kiemelten és hangsúlyozottan TILOS a megbotránkoztató, erkölcstelen, szexuálisan kihívó viselkedés! TILOS mások fényképezése, filmezése, beleértve a mobil telefonnal történő fényképezést is! TILOS fényképek és videó felvételek készítésére alkalmas technikai eszközök tárolása és használata (fényképező, videokamera, mobiltelefon, iPod, tablet, laptop, stb.).

11. A Fürdő kültéri medencéi használata során fürdőruha használata nem engedélyezett! A testet elfedő fürdőköpenyt, fürdőruhát, szaunalepedőt, törölközőt, szaunaruhát a medencék körül található fogasokon kell elhelyezni.

12. Aki megbotránkoztató magatartásával garázdaság bűncselekményt, vagy szeméremsértés vétséget követ el, vagy követett el, vagy hasonló okból mások terhére lehet, vagy volt korábban, ebben az esetben a cselekmény rendőrségi eljárást von maga után.

13. Jelen házirend 2023. január 1-én lép hatályba.
Kellemes időtöltés és jó szórakozást kíván Önnek a Bábolnai Strand- és Termálfürdő csapata!

Similar Posts