Kedves Szaunakedvelő Barátunk!

Köszöntünk Téged a Pajta Szauna Klubunk oldalán. 😊 Örülünk, hogy ránk találtál. Téged is várunk, ha minőségi, testet-lelket melengető, feltöltő programra vágysz!  

Szeretnénk bemutatkozni Neked…

Ahol megtalálod az egészséges szaunázás bázisát: az a Bábolna Strand- és Termálfürdő. Kicsiny, de annál bájosabb hangulatú szaunarészlegünkből kihoztuk a 2022-23-as szaunaszezonra a maximumot! Ezt azt jelenti, hogy októbertől különleges szauna és wellness élményt nyújtó szaunaestekkel és esti fürdőzéssel várjuk kedves Vendégeinket!

Az egész napos hajtás utáni, estére minőségi kikapcsolódást kereső felnőttek, párok, baráti társaságok igényeire szabott programok időpontjai 2022. december 1-től:

 • szerdánként és péntekenként 18:00-22:00 között
 • szombatonként 18:30-22:00 között

Szaunafelöntéseink testet-lelket átjáró élményéről szakképzett, profi csapatunk gondoskodik, szombatonként pedig a legnépszerűbb és a szaunamesterséget legmagasabb szinteken végző fellépőkkel is találkozhattok nálunk!

A szaunaprogramok során a legjobb minőségű anyagokat használjuk, továbbá a fűszerkertünkben nevelt növények használatával tesszük különlegessé a felöntéseket.

A szaunaestekhez természetesen hozzáillő ételekkel és italokkal is készülünk, hogy teljes legyen az élmény, legyen az egy friss zöldség-, gyümölcssaláta vagy egy sajttál. Az estek folyamán finomságokkal készülünk a szaunában.

Ha kedvet kaptál ellátogatni hozzánk szaunaestjeinkkel egybekötött fürdőzéseinkre, válaszd ki havi programunkból a kedvedre valót!

Ráadásul mindez csak a kezdet! A Pajta Szauna terveink szerint tovább nőhet, hogy mihamarabb valódi szaunafalu kínálatával kápráztathassunk el Benneteket… de addig is, mindent megteszünk Vendégeink maximális wellness élményéért!

Célunk, hogy közösséget építsünk, így legaktívabb Vendégeink részére egy zárt Facebook csoportot is létrehoztunk. Klubtagjaink részére folyamatosan bővülő előnyöket biztosítunk majd! 😉 Kövessetek minket felületeinken, hogy mindig naprakészek legyetek:

Fontos információk a szaunaestekkel kapcsolatban:

Jegyárak:

Szaunaest belépők SZERDA és PÉNTEK:

 • Fürdőbelépő szauna használattal: 5 100 Ft
 • Sima fürdőbelépő: 3 700 Ft
 • Szaunafelöntés db ár (szabad helyek függvényében): 1 000 Ft
 • Gőzprogram: 800 Ft

Szaunaest belépők SZOMBAT:

 • Szaunaest belépő (tartalmaz 3 db felöntést): 7 900 Ft
 • Fürdőbelépő szauna használattal: 5 900 Ft
 • Sima fürdőbelépő: 4 900 Ft
 • Szaunafelöntés db ár (szabad helyek függvényében): 1 200 Ft
 • Gőzprogram: 800 Ft

A szaunaestek limitált férőhelyesek, emiatt lehetőséget biztosítunk előzetes regisztrációhoz. Regisztrálni a szaunafoglalas@rqbabolna.hu e-mail címen lehet a rendezvény előtti nap 12:00 óráig. A foglalás előre utalás után válik élessé. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük.

A szaunaprogramok kizárólag fürdőruhamentesen, szaunalepedőben vagy egyéb textíliában látogathatók.

Egy szaunaprogramra legfeljebb 19 főt tudunk befogadni.

A programváltozás jogát fenntartjuk!