Naturista est – Bandi Adrival – extra: hangtál program

Kedves Vendégeink!

Sok szeretettel várunk Benneteket július 5-én pénteken,
naturista esti fürdőzéssel egybekötött szauna estünkre,
melynek házigazdája: Bandi Adri

Az est 20:00-tól 00:00 óráig tart.

A szaunaprogramok kezdési időpontjai:
20:30 – Bandi Adri
21:30 – Bandi Adri
22:30 – Bandi Adri

Exkluzív külön program:
23:15-tól Adri hangtál programja

A hangok pozitív hatást gyakorolnak a testre és nyugtatják az elmét. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belsőszerveken, eljutva minden egyes sejtig, ezért a testünkben található feszültségeket, diszharmóniát hatékonyan képes helyreállítani.
A naturista est belépő ára, amely tartalmazza a medencék és szaunavilág használatát,
valamint 3 vezetett szaunaprogramot: 8.500 Ft
A szaunaprogramok limitált férőhelyesek.
Jegyvásárlás a helyszínen, illetve telefonos foglalás a fürdő recepcióján lehetséges, az alábbi telefonszámon: +36 34 555 610
A lefoglalt jegyeket legkésőbb a rendezvény napján, az esemény kezdése előtt 30 perccel tartjuk fenn, utána értékesítésre kerülnek!
Az Önök biztonsága és felhőtlen szórakozása érdekében, kérjük figyelmesen olvassák el a Bábolna Strand- és Termálfürdőre vonatkozó házirendjének kiegészítését naturista programok tekintetében!
I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
1. A Fürdő bármely szolgáltatásának megvásárlásával a Vendég a Házirendet és annak kiegészítésében foglaltakat tudomásul veszi, elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
2. A Fürdő felelős vezetőjének és a Fürdő dolgozóinak alapvető kötelessége, hogy biztosítsák a Vendégek kulturált és magas minőségű kiszolgálását, pihenését.
3. A Fürdő szolgáltatásait csak érvényes jegy ellenében – mindenki saját felelősségére – veheti igénybe a Fürdő nyitvatartási idejében.
4. Naturista programokon 20. életévét betöltött személy vehet részt, ezt a jegy vásárlásakor érvényes okmánnyal igazolni kell. Ha nem igazolható az életkor, úgy a belépést nem engedélyezzük.
5. A szaunavilág és a kültéri medencék területeire bármilyen nemű kép- és hanganyag készítésére alkalmas eszközt szigorúan TILOS bevinni, kivinni. Azokat díjmentesen használható öltözőszekrényeinkben kell tartani.
#szauna #felöntések #relax #gyógynövények #mindenamikikapcsolódás #bábolnatermál

Similar Posts