Naturista est – „Nézünk, mint a moziban”

Kedves Vendégeink! 🙂

Sok szeretettel várunk Benneteket július 14-én „Nézünk mint a moziban” naturista éjszakai fürdőzésessel egybekötött szauna estünkre, melynek házigazdái: Bandi Adri, Konga Ati és Sirián Laci!
Az est 20:00-tól 00:00 óráig tart.
A szaunaprogramok kezdési időpontjai: 20:30, 21:20, 22:10 óra
Rózsafás gőzszauna bőrtápláló programok: 22:40

Exkluzív külön program:
21:00 – 23:00 Konga show – Konga Atival
Masszázs szolgáltatásunk csak előjegyzésre!
20 perces gyógynövényes masszázs
Időpontok: 20:05, 20:50, 21:40, 22:30.
Töltődj velünk, nálunk!

A naturista est belépő ára, amely tartalmazza a medencék és szaunavilág használatát, valamint 3 vezetett szaunaprogramot: 8.500 Ft
A szaunás belépő ára, amely tartalmazza a medencék és a szaunavilág használatát: 6.500 Ft
Fürdőbelépő ára, amely tartalmazza a medencék használatát: 5.500 Ft
Gyógynövényes masszázs (csak az est résztvevői számára): 2.900 Ft

A szaunaprogramok limitált férőhelyesek, ezért lehetőséget biztosítunk az előzetes regisztrációhoz.
Regisztrálni a szaunafoglalas@rqbabolna.hu e-mail címen tudtok a rendezvény előtti nap 12:00-ig. A foglalás előre utalás után válik élessé. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük.
Az est során látogassatok el a helyi Legelő Étterembe, ahol izgalmas ízekkel, forró rétessel, jéghideg, gyümölcsös szörpökkel készülünk!

Az Önök biztonsága és felhőtlen szórakozása érdekében, kérjük figyelmesen olvassák el a Bábolna Strand- és Termálfürdőre vonatkozó házirendjének kiegészítését naturista programok tekintetében!
I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
1. A Fürdő bármely szolgáltatásának megvásárlásával a Vendég a Házirendet és annak kiegészítésében foglaltakat tudomásul veszi, elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
2. A Fürdő felelős vezetőjének és a Fürdő dolgozóinak alapvető kötelessége, hogy biztosítsák a Vendégek kulturált és magas minőségű kiszolgálását, pihenését.
3. A Fürdő szolgáltatásait csak érvényes jegy ellenében – mindenki saját felelősségére – veheti igénybe a Fürdő nyitvatartási idejében.
4. Naturista programokon 20. életévét betöltött személy vehet részt, ezt a jegy vásárlásakor érvényes okmánnyal igazolni kell. Ha nem igazolható az életkor, úgy a belépést nem engedélyezzük.
5. A szaunavilág és a kültéri medencék területeire bármilyen nemű kép- és hanganyag készítésére alkalmas eszközt szigorúan TILOS bevinni, kivinni. Azokat az öltözőszekrényben vagy a díjmentesen használható értékmegőrzőkben kell tartani.

Similar Posts