Játszóház

Hagyományainknak helye van a mai világban is és fontos, hogy a legkisebbek is megismerkedjenek a gyökereikkel, ezért Bodri kutya, Csikós Marci és Manci várja a gyerekeket az Egyszer volt… Játszóházban. Általuk közelebbről is megismerhetik a gyerekek az őseik mindennapi életét. A játszóház 10 éves korig látogatható, minimum egy felnőtt kíséretében.

A gyerekek számos képességfejlesztő, kreatív, társas- és szerepjáték közül választhatnak. Az épített akadálypályán pedig levezethetik minden energiájukat. A játszóház szolgáltatásai mind a fürdővendégek (a szolgáltatás díját a fürdőjegy tartalmazza), mind pedig külső vendégek számára elérhetők.

Egyszer volt játszóház 1
Bábolna Fürdő játszóház
Egyszer volt játszóház 7

Rendezvényszervezés

Az Egyszer volt… Játszóház remek helyszínéül szolgál különböző gyerekprogramok megtartására is. Születésnapok, névnapok, gyerekzsúrok, iskolai, óvodai csoportok befogadására alkalmas. 10 éves korig látogatható felnőtt kíséretében, és a házirendnek megfelelően 


Az Önök biztonsága és felhőtlen szórakozása érdekében kérjük, figyelmesen olvassák el a Rába-Quelle Kft. Egyszer volt… Játszóházra vonatkozó Hatályos házirendjét!